Error: No articles to display

Buddyhulp zoekertjes

  

Red je het even niet alleen? Een Buddy helpt.

Wij zijn op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar nieuwe buddy’s.
Hieronder een greep uit de lijst van cliënten waar een buddy een verschil kan maken.
Help jij één van deze mensen vooruit?

Meld je aan als buddy of bel voor meer informatie naar 06 270 68 744

 

Vrouw zoekt buddy om eenzaamheid te doorbreken

55-jarige weduwe, wonende in ’s-Hertogenbosch, heeft weinig sociale contacten. Wie kan haar helpen haar eenzaamheid te doorbreken? Door samen dingen te ondernemen en door te helpen nieuwe sociale contacten op te bouwen. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen?

Man zoekt buddy om samen te fotograferen

60-er uit ‘s-Hertogenbosch woont beschermt vanwege psychiatrische achtergrond. Zijn grootste hobby is fotograferen. Wie zou samen met hem op pad willen om mooie plaatjes te schieten? Samen een stukje lopen en misschien ook nog een terrasje pikken? Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze man vooruit te helpen?

Blinde man zoekt buddy om eropuit te gaan

Een 60+-er uit ’s-Hertogenbosch is door Corona wat aan het vereenzamen. Het blind-zijn maakt het soms ook niet makkelijk. Hij zoekt iemand voor een praatje, een wandeling, of misschien een tandemfietstocht of een ander (klein) dagtripje. Zijn grote liefde is muziek. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze man vooruit te helpen?

Vrouw zoekt buddy om eenzaamheid te doorbreken

Vrouw (rond de 80 en wonend in ’s-Hertogenbosch) is veel te veel alleen en zoekt een buddy van haar leeftijd voor een goed gesprek en kleine wandelingetjes. Ze heeft geen voorkeur voor mannelijke of vrouwelijke buddy. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen?

Vrouw zoekt buddy om te bouwen aan sociale contacten

50+ weduwe uit ’s-Hertogenbosch-Oost heeft weinig sociale contacten. Wie kan haar helpen haar eenzaamheid te doorbreken? Door bijvoorbeeld samen activiteiten te ondernemen en haar te helpen meer sociale contacten op te bouwen. Ze vindt veel dingen leuk theater, film, musea, lezen, samen koken, samen eten. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen?

Oudere vrouw zoekt buddy om verhalen te delen

Vrouw van 82 heeft onlangs veel geliefden verloren. Ze is te veel alleen en wil graag én haar verhaal kwijt én dingen ondernemen. Samen boodschappen doen, een korte wandeling, spelletje, terrasje enz. Roken moet geen bezwaar zijn. Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen?

Poolse vrouw zoekt buddy om leven op rit te krijgen

Poolse vrouw (50+), wonend in Oss, zoekt buddy die haar kan helpen haar leven weer op de rails te krijgen. Iemand die haar wegwijs maakt in Oss. Pools spreken is heel fijn! Heb jij gemiddeld 2 uur per week de tijd om deze vrouw vooruit te helpen?

Man zoekt buddy om structuur te krijgen

Man (20+) uit Den Bosch ervaart veel drukte in zijn hoofd. Het regelen en nakomen van afspraken is daardoor soms moeilijk. Hij is erg op zichzelf en heeft weinig sociale contacten. Welke buddy kan voor wat rust en structuur zorgen? Hij wil graag samen met een vrijwilliger fitness/sporten en eventueel wandelen.

Vrijblijvende afspraak

Heb je vragen? Wil je meer weten?
We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via de knop 'Aanmelden als Buddy' en we nemen contact met je op. Je kunt ook bellen: 06 27 06 87 44

Meer informatie

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken met Stichting Buddyhulp?
Vul de gevraagde gegevens in of mail met
Kijk ook bij de button “werkgebied” om te bepalen of je woonplaats onder ons werkgebied valt. 

Let op: Alleen mensen uit de gemeenten ’s-Hertogenbosch, Vught en Oss kunnen zich aanmelden voor Buddyhulp!