Error: No articles to display

Het verhaal van Annemarie en Mandy

 

Hoe buddy Mandy de ernstig zieke Annemarie hielp het contact met haar kinderen te herstellen en ze nu weer durft te praten over de toekomst.

geweldig moment

Annemarie (62) gaat sterven; ondanks intensieve behandelingen is de borstkanker in haar lichaam uitgezaaid. Annemarie is alleen: lang geleden gescheiden, het contact met haar zoon en dochter is problematisch, haar familie woont ver weg. Nu, vlak voor het einde, wil Annemarie heel graag de relatie met haar kinderen herstellen. “Het voelt als een laatste kans. Ik denk dat het me zo’n rust geeft als we elkaar in die laatste maanden weer in de ogen kunnen kijken. Maar er is zo veel gebeurd, ik durf het initiatief niet te nemen. Niet alleen.”

Waarom Mandy buddy werd.

Buddyhulp koppelde Annemarie aan Mandy (51). “Door de dood van een goede vriendin heb ik ervaren hoe belangrijk een laatste levensfase kan zijn. Die kennis wil ik graag inzetten om anderen te helpen.” Samen met Annemarie en enkele familieleden organiseerde Mandy een ontmoeting met de kinderen – een eerste stap op weg naar verbetering. Daarnaast praat Mandy veel met Annemarie over het verleden, over wat haar nu bezighoudt maar ook over de toekomst: afscheid nemen van het leven.

 

Meer informatie

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken met Stichting Buddyhulp??
Vul de gevraagde gegevens in of mail met .?
Kijk ook bij de button “Werkgebied” om te bepalen of je woonplaats onder ons werkgebied valt.